Music Center for PC

Een dynamische afspeellijst maken (Music Center for PC Ver.1.0)

Een dynamische afspeellijst is een afspeellijst waarin nummers zijn verzameld die voldoen aan ingestelde voorwaarden, zoals genre, artiest of registratiedatum van een nummer.
    Als de nummers in de bibliotheek zijn gewijzigd, wordt de dynamische afspeellijst ook gewijzigd, afhankelijk van de aangebrachte veranderingen.

"Music Center for PC" heeft al vier soorten dynamische afspeellijsten. In dit onderwerp wordt beschreven hoe u een nieuwe dynamische afspeellijst maakt.

1. Klik op [Dynamische afspeellijst] (A). Klik vervolgens op [Aanmaken] (B) naast [Dynamische afspeellijst].
      Schermafbeelding van het aanmaken van een [ Dynamische afspeellijst]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    2. Stel de voorwaarden in.

Stel op het scherm [Maak een dynamische afspeellijst] de naam van de dynamische afspeellijst, de voorwaarden voor het maken, het maximumaantal nummers van de afspeellijst, en de volgorde van de nummers in.

3. Klik op [OK].

Een dynamische afspeellijst bewerken

Schermafbeelding van het bewerken van een [ Dynamische afspeellijst]. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Klik op [Dynamische afspeellijst] (A).

Een lijst met dynamische afspeellijsten wordt weergegeven.

2. Selecteer de dynamische afspeellijst die u wilt bewerken, en klik vervolgens op [Bewerken] (B).

Opmerking

• U kunt de vooraf geinstalleerde afspeellijsten niet verwijderen. Voor de vooraf geinstalleerde afspeellijsten kunt u alleen de voorwaarde van het aantal nummers bewerken.