Wat is de back-uptool? (Music Center for PC Ver.1.0)

De back-uptool van "Music Center for PC" slaat een back-up op van alle gegevens (inhoud, afspeellijsten en Podcasts) die worden beheerd in "Music Center for PC".
    De back-upgegevens kunnen ook worden hersteld naar een gewenste locatie op de HDD/SSD.

Voordat u uw computer herstelt, slaat u van tevoren een back-up van de nummergegevens op. Als u de gegevens van de nummers herstelt met behulp van de back-uptool van "Music Center for PC" nadat de computer is hersteld, kunt u de opgeslagen nummers afspelen.

Opmerking

• Zorg ervoor dat u de back-uptool van "Music Center for PC" gebruikt om een back-up van "Music Center for PC" op te slaan.
      Als u een back-up van "Music Center for PC" opslaat met behulp van een functie van Windows, enz., kan de beheerinformatie in de database inconsistent zijn.