Lijst met sneltoetsen (Music Center for PC Ver.1.0)

Sneltoets
    Resultaat
    F2
    Met deze knop kunt u een naam invoeren voor inhoud die is geselecteerd in een lijst.
    F5
    Met deze knop kunt u de weergave op het scherm vernieuwen.
    • Wanneer u de inhoud van podcasts weergeeft, moet u eerst het scherm vernieuwen. Werk vervolgens de geregistreerde podcasts bij.
    F6 of Ctrl + P
    Met deze knop kunt u inhoud afspelen of pauzeren.
    F7 of Ctrl + S
    Met deze knop kunt u het afspelen van inhoud stoppen.
    F8 of Ctrl + U
    Met deze knop kunt u het geluid in- of uitschakelen.
    F9 of Ctrl + pijl omlaag
    Met deze knop kunt u het volumeniveau verlagen.
    F10 of Ctrl + pijl omhoog
    Met deze knop kunt u het volumeniveau verhogen.
    F12
    Met deze knop kunt u omschakelen tussen de mini-functie en de volledige functie.
    Alt
    Met deze knop kunt u het menu [Bestand] weergegeven.
    Alt + F4
    Met deze knop kunt u het scherm sluiten dat momenteel wordt weergegeven, of kunt u het bedieningsprogramma beeindigen.
    Delete
    Met deze knop kunt u een geselecteerd item verwijderen.
    Ctrl + A
    Met deze knop kunt u alle inhoud op een lijst selecteren.
    Ctrl + Shift + A
    Met deze knop kunt u alle selecties van inhoud annuleren.
    Ctrl + C
    Met deze knop kunt u de geselecteerde tekst op het bewerkingsscherm kopieren.
    Ctrl + E
    Met deze knop kunt u een disc uit het cd-station uitwerpen.
    • Afhankelijk van het cd-station kunt u de disc mogelijk niet uitwerpen.
    Ctrl + F
    Met deze knop kunt u de cursor verplaatsen naar het invoerveld voor het zoeken op trefwoord.
    Ctrl + I
    Met deze knop kunt u informatie ophalen voor audio-cd's of muziekinformatie.
    • Om muziekinformatie op te halen, is een internetverbinding vereist.
    Ctrl + N
    Met deze knop kunt u een nieuwe afspeellijst maken.
    Ctrl + Alt + N
    Met deze knop maakt u een nieuwe dynamische afspeellijst aan. U kunt de voorwaarden instellen voor de nummers die worden weergegeven op de dynamische afspeellijst.
    Ctrl + O
    Met deze knop kunt u het scherm [Bestanden importeren] weergeven. U kunt inhoud op een computer selecteren en importeren in "Music Center for PC".
    Ctrl + V
    Met deze knop kunt u de tekst die u hebt gekopieerd of geknipt op het bewerkingsscherm plakken.
    Ctrl + X
    Met deze knop kunt u de geselecteerde tekst op het bewerkingsscherm knippen.
    Ctrl + pijl rechts
    Met deze knop kunt u de volgende inhoud afspelen.
    Ctrl + pijl links
    Met deze knop kunt u teruggaan naar het begin van de inhoud die momenteel wordt afgespeeld.
    Ctrl + Shift + pijl rechts
    Met deze knop kunt u items in de lijst met inhoud die onderliggende inhoud bevatten, uitvouwen om hun volledige inhoud weer te geven.
    Ctrl + Shift + pijl links
    Met deze knop kunt u uitgevouwen items in de lijst met inhoud sluiten om de onderliggende inhoud van elk item te verbergen.
    Esc
    Met deze knop kunt u omschakelen van de lijst met inhoud van een album naar het albumhoesindexscherm terwijl [Omslagontwerp album] wordt weergegeven.
    Backspace
    Met deze knop kunt u omschakelen van de lijst met inhoud van een album naar het albumhoesindexscherm terwijl [Omslagontwerp album] wordt weergegeven.