Music Center for PC

De bitsnelheid omzetten wanneer nummers worden overgedragen naar de WALKMAN® (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt de gewenste bitsnelheid opgeven door [Gespecificeerde overdracht: altijd converteren naar AAC-indeling en overdragen.] te selecteren in het menu [Instellingen].

Deze instelling zet nummers die zijn opgeslagen op de computer om naar de AAC-indeling wanneer u overdraagt, waardoor u meer nummers kunt overdragen naar de Walkman.

1. Open "Music Center for PC" en selecteer [Instellingen] in het menu [Tools].
      Klik op [Instellingen].
    2. Klik op [Overdragen naar apparaat] in het linkerdeelvenster van het venster [Instellingen].
      Klik op [Overdragen naar apparaat].
    3. Selecteer [Gespecificeerde overdracht: altijd converteren naar AAC-indeling en overdragen.] onder [Overdrachtmodus] en klik daarna op afrolpictogram om de gewenste bitsnelheid te selecteren in het afrolmenu [Bitrate tijdens conversie:].
      Selecteer [Bitrate tijdens conversie:].
    4. Klik op [OK] om het venster te sluiten.
    De procedure is nu voltooid. Controleer of de nummers zijn overgedragen naar de Walkman met de instellingen die u hebt opgegeven.