Artikel-ID : S700024440 / Laatst gewijzigd : 31/01/2012

Belangrijke melding voor de Sony VAIO®-reeksen F11 en CW2

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Belangrijke melding voor de Sony VAIO-reeksen F11 en CW2

Beste Sony VAIO klant,

Sony voert de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel.

Recentelijk werd een mogelijk probleem vastgesteld bij de VAIO VPCF11- en VPCCW2-reeks. Deze modellen zijn sinds januari 2010 op de Europese markt te verkrijgen.

In een zeldzaam geval is het mogelijk dat deze notebooks oververhit raken als gevolg van een storing van de interne module die de temperatuur regelt. Dit kan tot misvorming van het toetsenbord, het omhulsel evenals een potentieel brandwondgevaar voor de gebruiker leiden.

Indien u een VAIO notebook van de reeks VPCF11 of VPCCW2 bezit, raadt Sony u aan om een update van de BIOS firmware te downloaden en te installeren. Deze update werd speciaal gemaakt om de hierboven beschreven problemen te verhelpen.

Klik hier om te verifiëren of uw VAIO notebook deel uitmaakt van de reeksen in kwestie.
Klik hier om de BIOS firmware update te downloaden en te installeren:

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het installeren van de BIOS firmware update kan u contact opnemen met onze technische support teams.

Wij nemen de kwaliteit van de producten die we verkopen zeer ernstig en zien er nauw op toe dat de producten die we ontwikkelen aan uw verwachtingen voldoen.

Wij willen ons bij voorbaat verontschuldigen voor het eventuele ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden.
Wij danken u voor het vertrouwen in onze VAIO-producten.

Hoogachtend,
Uw VAIO Support Team