Artikel-ID : S700024483 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Where can I find the serial number of my tablet?

Waar vind ik het serienummer van mijn Sony-tablet?

U vindt het serienummer onder het deksel van de onderzijde. Druk op de knoppen die op de afbeelding met pijltjes aangeduid zijn om het deksel los te maken.

Op de plaats die op de afbeelding aangeduid is, vindt u stickers met het serienummer en de IMEI-code.

Het serienummer begint met S/N, gevolgd door 15 cijfers in groepen van acht en zeven cijfers.

U vindt het serienummer ook bij de instellingen van de tablet:
    1. Tik op Apps in de rechterbovenhoek van het beginscherm.
    2. Tik op Instellingen.
    3. Tik op Over tablet.
    4. Tik op Status.
      Er verschijnt een venster met het serienummer en met informatie over de batterij en de connectiviteit.