Artikel-ID : S700024492 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Welke USB-apparaten kan ik met mijn Xperia-tablet gebruiken?

Welke USB-apparaten kan ik met mijn Xperia-tablet gebruiken?

De Xperia-tablet heeft zelf geen USB-poort, maar kan USB-aansluitingen tot stand brengen via optionele accessoires. Een samenvatting van deze accessoires en de connectiviteit die ze bieden wordt hieronder weergegeven:

SGPUC2 USB-kabel

Deze 1m lange kabel sluit aan op de multiport van de Xperia-tablet en heeft een USB Type A-stekker. Hij wordt meegeleverd met de netspanningsadapters SGPAC5V5 en SGPAC5V6 en is ook afzonderlijk beschikbaar. Een van deze netspanningsadapters en een van deze kabels wordt meegeleverd met de tablet.

Ondersteunt de volgende toepassingen:
    • aansluiting van de tablet op de netspanningsadapter om te laden
    • aansluiting van de tablet als USB-apparaat voor massaopslag op een computer
    • laden van de tablet via de USB-poort van een computer,mits deze poort 1,5 A stroom biedt .
      Opmerking: Laden via de USB-poort lukt mogelijk niet op alle computers, of enkel op poorten die daartoe bestemd zijn. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw computer voor meer informatie over het laden van apparaten via de USB-poort.

SGPUC3 USB-hostadapterkabel

Deze 15 cm lange kabel sluit aan op de multiport van de Xperia-tablet en heeft een USB Type A-stekker.

Ondersteunt de volgende toepassingen:
    • aansluiting van de USB-apparaten voor massaopslag op de tablet, bijvoorbeeld
      Opmerking: er bestaat geen garantie dat specifieke apparaten met uw tablet werken!
      • een digitale fotocamera of
      • USB-flashgeheugen
    • aansluiting van de USB- invoerapparaten op de tablet, bijvoorbeeld
      Opmerking: er bestaat geen garantie dat specifieke apparaten met uw tablet werken!
      • toetsenborden, muizen en
      • gamepads

SGPHC1 HDMI-adapterkabel

Deze 15 cm lange adapterkabel sluit aan op de multiport van de Xperia-tablet en heeft een HDMI-uitgang en een multiportaansluiting, die gebruikt kunnen worden met de bij de netspanningsadapter meegeleverde USB-kabel (SGPUC2, zie boven).

Ondersteunt de volgende toepassingen:

• HDMI-uitgang bieden voor aansluiting op een televisie of scherm
    • aansluiting via SGPUC2 op een netspanningsadapterSGPAC5V5 of SGPAC5V6
    • aansluiting van de tablet als USB-apparaat voor massaopslag via SGPUC2 op een computer

Opmerking: de aansluiting van een USB-hostadapterkabel (SGPUC3) of een andere HDMI-adapterkabel (SGPHC1) op de multiportaansluiting van de adapter wordt niet ondersteund.

SGPDS2 Houder

De houder sluit aan op de multiport van de tablet en biedt zelf een multiportaansluiting, die gebruikt kan worden met de netspanningsadapterkabel voor aansluiting op de netspanningsadapter of een computer.

Ondersteunt de volgende toepassingen:
    • aansluiting via SGPUC2 op een netspanningsadapterSGPAC5V5 of SGPAC5V6
    • aansluiting van de tablet als USB-apparaat voor massaopslag via SGPUC2 op een computer

SGPDS3 Dockingstandaard

Bij deze standaard wordt een netspanningsadapter geleverd. Hij biedt een HDMI-uitgang en 3 USB type A-stekkers in de hoststand.

Ondersteunt de volgende toepassingen:
    • HDMI-uitgang bieden voor aansluiting op een televisie of scherm
    • aansluiting van de USB-apparaten voor massaopslag op de tablet, bijvoorbeeld
      Opmerking: er bestaat geen garantie dat specifieke apparaten met uw tablet werken!
      • een digitale fotocamera of
      • USB-flashgeheugen
    • aansluiting van de USB- invoerapparaten op de tablet, bijvoorbeeld
      Opmerking: er bestaat geen garantie dat specifieke apparaten met uw tablet werken!
      • toetsenborden, muizen en
      • gamepads
    • laden envoeden van de tablet via de bij de dockingstandaard meegeleverde netspanningsadapter

Hoes met toetsenbord SGPSK1

Deze hoes heeft een ingebouwd USB-toetsenbord. De tablet is ingebouwd in de hoes, die aansluit op de multiport van de tablet. Voor het toetsenbord is geen draadloze verbinding nodig en kan daarom gebruikt worden in vliegmodus. De hoes wordt geleverd met een micro USB-kabel en heeft een bijpassende aansluiting aan de rechterkant.

Ondersteunt de volgende toepassingen:
    • aansluiting via SGPUC2 op een netspanningsadapterSGPAC5V5 of SGPAC5V6

SGPSPK1 Luidsprekerstation

Deze luidsprekerstandaard biedt een bijkomende audio-ingang en wordt geleverd met een netspanningsadapter en afstandsbediening, maar in tegenstelling tot de bovengenoemde houder en standaard heeft hij geen USB-poorten.