Artikel-ID : S700024486 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Welke USB-apparaten kan ik met mijn tablet gebruiken?

De S-serie heeft een micro-A/B USB-poort en kan dienen als USB-host voor andere apparaten of als apparaat bij aansluiting op een computer. De P-reeks heeft een micro-B USB-poort en kan uitsluitend dienen als apparaat.

Mogelijk hebt u een adapter nodig om uw apparaat aan te sluiten op de tablet. De meeste USB-apparaten worden aangesloten met een USB type A-connector. Sony biedt een passende USB A-connector voor een micro USB A-stekkeradapter met referentie SGPUC1.

[Afbeelding: SGPUC1 USB type A-connector voor micro USB type A-stekker]

Uw S-serie tablet kan een host zijn voor:
    Opmerking: er bestaat geen garantie dat specifieke apparaten met uw tablet werken.
    • USB HID-apparaten
      • toetsenborden
      • muizen
    • USB-apparaten voor massaopslag
      • digitale camera's
      • vaste schijven
      • flashstation
      • flashkaartadapters
    • Android USB-accessoires

De volgende apparaattypes zullen niet werken met uw tablet:
    printers, optische stations en 3G- of WiMaxmodems.