Artikel-ID : 00059983 / Laatst gewijzigd : 16/04/2019

Tablet XPERIA S: de tablet start niet

Belangrijke opmerking: als de batterij van de tablet volledig leeg is, kan het 15 tot 20 minuten duren voor u hem kunt inschakelen. Dit is geen defect.

1. Controleer of de tablet aangesloten is op zijn stroomtoevoer.
    2. Controleer of het oplaadlampje op de tablet (tussen de aan/uit- en de volumeknop) AAN is. Als het oplaadlampje uit is, krijgt uw tablet geen stroom.
    3. Controleer of de connector goed op de tablet aangesloten is. Om dit te doen, ontkoppelt u de connector, verwijdert u eventuele stof of vuil en sluit u hem opnieuw aan. (Merk op dat de lader na 15-20 minuten laden een beetje warm aanvoelt).
    4. Zorg dat uw tablet rechtstreeks is aangesloten op de lader die meegeleverd werd met het toestel; gebruik de USB-poort van de computer niet.
    5. Druk op de aan/uit-knop.

Beeld

Belangrijke opmerking: als de batterij van de tablet volledig leeg is, kan het 10 tot 15 minuten duren voor u hem kunt inschakelen. Dit is geen defect.