WF-XB700

Geniet van EXTRA BASS™ bij alles wat u doet

Een volledig draadloze stijl ontmoet het diepe, krachtige geluid van EXTRA BASS. Haal meer uit uw dagelijkse leven met de WF-XB700.

KOPTELEFOONS

WF-XB700 draadloze oordopjes met EXTRA BASS™

WF-XB700
WF-XB700 in zwart

blueblack

150,00 €

(inclusief btw)
Bekroond
Boost uw vibes

De WF-XB700 oordopjes combineren de vrijheid van een volledig draadloos ontwerp met een krachtige, opvallende look. Dankzij de ergonomische vormgeving kunt u urenlang comfortabel van muziek genieten.

Beschikbaarheid van kleuren verschilt per regio.

Bekijk de WF-XB700 oordopjes aan alle kanten
Pictogram 18 uur
Lange batterijlevensduur en snel opladen

Dankzij het handige oplaaddoosje hebt u tot 18 uur lang luisterplezier. Hebt u haast? Met slechts tien minuten opladen kunt u een uur lang van muziek genieten.

Illustratie van de ergonomische drievoudige ondersteuning
Goede pasvorm met ergonomisch drievoudig design

De WF-XB700-oordopjes zijn ergonomisch vormgegeven om op drie verschillende plaatsen contact te maken met uw oor, waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten.

Pictogram IPX4
Waterbestendig voor dagelijks gebruik

De oordopjes hebben een IPX4-classificatie en zijn dus bestand tegen spetters en zweet, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

Illustratie van betrouwbare Bluetooth-connectiviteit

(A) OUD: BT-transmissie met doorgave L naar R.
(B) NIEUW: BT-transmissie L/R tegelijkertijd

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit

De Bluetooth-chip zendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt met het geoptimaliseerde antenneontwerp voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kunt u ook van video's genieten.

Kies de perfecte maat

De hybride siliconen oordopjes van rubber zijn beschikbaar in vier maten — zo zit uw perfecte maat er altijd tussen en kunt u genieten van de beste geluidskwaliteit en omgevingsgeluid beperken.

Hybride siliconen oordopjes van rubber in 4 maten
Bas die u raakt

De WF-XB700 heeft EXTRA BASS voor krachtige lage tonen die echt een impact maken. Uw favoriete baslijnen klonken nog nooit zo goed.

Draagbaar en beschermd, met voldoende stroom

Het compacte oplaaddoosje beschermt uw WF-XB700-oordopjes en laadt ze op terwijl u op pad bent. Het doosje bevat voldoende stroom om de oordopjes volledig op te laden, dus u kunt tot 18 uur lang muziek afspelen.

Eenvoudige bediening met knoppen

Met de knoppen op de WF-XB700 oordopjes kunt u niet alleen nummers afspelen, pauzeren of overslaan en het volume wijzigen, maar kunt u ook eenvoudig de spraakondersteuning op uw smartphone gebruiken en handsfree bellen.

Pictogram spraakondersteuning
Compatibel met spraakondersteuning

Met een druk op de knop activeert u de spraakondersteuning van uw smartphone om routebeschrijvingen te vragen, muziek af te spelen en contact op te nemen met anderen.

Pictogram handsfree bellen
Eenvoudig handsfree bellen

U kunt vrij een gesprek voeren met eenvoudig handsfree bellen, dankzij de geïntegreerde microfoon. U hoeft de telefoon niet uit uw zak te halen.

Specificaties en kenmerken

Geniet elke dag van geweldig geluid met de WF-XB700 volledig draadloze oordopjes. Het design heeft niet alleen EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid, maar ook een lange batterijduur, stabiele Bluetooth®-connectiviteit, een ergonomische vormgeving en een waterbestendigheid van IPX4.
  • EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid

  • Volledig draadloos ontwerp met draadloze BLUETOOTH-technologie

  • Batterijlevensduur van 9 uur, in totaal 18 uur met oplaaddoosje

  • Ergonomische vormgeving voor een goede, comfortabele pasvorm

  • Eenvoudige handsfree oproepen en spraakondersteuning

Driverunit
12 mm
DSEE HX
Nee
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20 - 20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Passieve werking
Nee
NFC
Nee
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers