Koptelefoon

Afbeelding van Olivia die paarse LinkBuds S-oordopjes draagt en een arm boven haar hoofd houdt met fel licht op de achtergrond Afbeelding van Olivia die paarse LinkBuds S-oordopjes draagt en een arm boven haar hoofd houdt met fel licht op de achtergrond
Sony is altijd voor de muziek geweest. We zijn er trots op dat we creators en muziekliefhebbers met elkaar in verbinding brengen. We streven ernaar authentieke ervaringen en emoties te creëren voor fans door boven alles de visie van de artiest te ondersteunen.
Afbeelding van het For The Music-logo

PRODUCTZOEKER

ONZE AANBEVELINGEN

Ontdek de 1000X-serie

De 1000X-serie legt de lat hoger voor luisteren zonder afleiding. Geniet van de beste Noise Cancelling0 en ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je elk detail van de muziek van je favoriete artiest laat horen.
Afbeelding van twee koptelefoons van Sony tegen een zwarte achtergrond met vooraan een gouden tekst met 1000X-SERIE

INZONE

HELEMAAL IN UW ELEMENT

Geef uw zintuigen een boost en wees klaar voor de strijd. Met onze INZONE-gamingheadsets geniet u van een duidelijker geluid en kunt u sneller reageren, voor een ongeëvenaarde game-ervaring.
INZONE tegen een grijze achtergrond

LinkBuds

Never off

Met LinkBuds bent u altijd verbonden met uw dagelijks leven. U kunt ze gerust de hele dag dragen. U hoort duidelijk alle geluiden, voelt niets op uw oor en blijft verbonden met de wereld om u heen zonder dat u uw muziek hoeft te onderbreken. LinkBuds verbinden uw dagelijks leven met uw favoriete entertainment, waar u ook gaat en wat u ook doet.
LinkBuds tegen een grijze achtergrond

LinkBuds S

Never off

Met LinkBuds S bent u altijd verbonden met de wereld om u heen. U kunt deze kleine en lichte oordopjes de hele dag door dragen en contact houden met mensen en uw omgeving. LinkBuds S schakelen automatisch over op geoptimaliseerd omgevingsgeluid of Noise Cancelling, zodat u kunt luisteren zonder afleidingen.
LinkBuds S tegen een grijze achtergrond

WH-1000XM5

UW WERELD. NIETS ANDERS.

Met twee processors voor acht microfoons, een speciaal ontworpen driverunit, en automatische optimalisatie van Noise Cancelling afhankelijk van hoe en waar u de koptelefoon draagt, legt de WH-1000XM5 met toonaangevende Noise Cancelling0 de lat hoger voor luisteren zonder afleiding en duidelijk verstaanbare oproepen.
Afbeelding WH-1000XM5

VOOR EEN BETERE LUISTERERVARING

ONTDEK DE TOEGANKELIJKHEIDSFUNCTIES VAN AUDIOPRODUCTEN VAN SONY

ONDERSTEUNING