Artikel-ID : 00161956 / Laatst gewijzigd : 31/01/2017

Een netwerkadapter in- of uitschakelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Gebruik de volgende procedure om een bedrade of draadloze netwerkkaart in of uit te schakelen:

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en internet.
  3. Klik in het venster Netwerk en internet op Netwerkcentrum.
  4. Klik in het linkerdeelvenster van het Netwerkcentrum onder Taken op Netwerkverbindingen beheren.
  5. Klik in het venster Netwerkverbindingen op de gewenste netwerkverbinding om deze te selecteren en klik vervolgens op een van de volgende knoppen:
    • Klik op de knop Dit netwerkapparaat inschakelen op de menubalk als u de netwerkadapter wilt inschakelen.
    • Klik op de knop Dit netwerkapparaat uitschakelen op de menubalk als u de netwerkadapter wilt uitschakelen.

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan.