Artikel-ID : 00161948 / Laatst gewijzigd : 31/01/2017

Een netwerkadapter in- of uitschakelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Gebruik de volgende procedure om een bedrade of draadloze netwerkkaart in of uit te schakelen:

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik in het Configuratiescherm onder Kies een categorie op Netwerk- en internetverbindingen.
  3. Kies in het venster Netwerk- en internetverbindingen een Configuratiescherm-pictogram en klik op Netwerkverbindingen.
  4. Klik in het venster Netwerkverbindingen op de gewenste netwerkadapter om deze te selecteren en voer vervolgens een van de volgende stappen uit:
    • Als u de netwerkadapter wilt inschakelen, klikt u in het linkerdeelvenster onder Netwerktaken op Dit netwerkapparaat inschakelen.
    • Als u de netwerkadapter wilt uitschakelen, klikt u in het linkerdeelvenster onder Netwerktaken op Dit netwerkapparaat uitschakelen.