Artikel-ID : 00088076 / Laatst gewijzigd : 25/05/2022Afdrukken

Hoe bereik ik de Sony Entertainment Network-dienst?

  1. Maak met je BRAVIA tv of Blu-ray disc-speler verbinding met je breedband internetverbinding thuis.
  2. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening om naar het pictogram van Sony Entertainment (SEN) te gaan en kies Music Unlimited.
  3. Selecteer Link an Account (Koppel een account) om naar de activeringscode van je toestel te gaan.
  4. Noteer de activeringscode van het toestel.
  5. Gebruik een computer of een ander toestel dat op het internet kan browsen om je aan te melden op de website van het Playstation Network, door de aanwijzer naar Sign in (Aanmelden) te slepen of door op Create an account (Account aanmaken) te klikken, onderaan de pagina. Als je na het versturen van een aanvraag voor een nieuwe account een foutmelding krijgt die zegt dat er al een account met je e-mailadres bestaat, heb je al een PlayStation-account. Je moet dan aanmelden met je PlayStation-account, of een nieuwe Sony Entertainment Account met een ander e-mailadres aanmaken.
  6. Vul het registratieformulier in en klik op de koppeling I Agree. Create my account (Akkoord. Maak mijn account aan). Selecteer het juiste toestel in de lijst en klik op de knop Activate (Activeren).
  7. Voer de activeringscode uit stap 4 in en druk op Continue (Doorgaan).
  8. Nadat je een account hebt gemaakt, krijg je de vraag om een veilige PIN voor de account aan te maken, die je kunt gebruiken om aankopen en aanmeldingen van het toestel te bevestigen.

  Belangrijk:Meld het toestel altijd af van je SEN-account als je het verkoopt of weggeeft, opdat de volgende gebruiker je e-mailadres niet zou zien of niet zou proberen je PIN te raden om zich aan te melden op je SEN-account.

  Hoe je het toestel afmeldt

  1. Schakel het internetvideotoestel uit.
  2. Ga met een computer, tablet of vergelijkbaar toestel naar de website van het Sony Entertainment Network en meld je aan met je bestaande e-mailadres.
  3. Klik op Manage Products (Producten beheren).
  4. Klik op View Devices (Toestellen zien).
  5. Klik op de knop Unlink (Afkoppelen) om het toestel af te melden.

  OPMERKING:

  • U kunt uw apparaten ook openen/beheren via de website van Sony Entertainment Network (SEN).  Kijk voor meer informatie op de PlayStation-ondersteuningswebsite
  • Niet alle Blu-ray disc (BD) spelers of tv's hebben BIV-mogelijkheden. Om te weten of je BD of tv over de in deze oplossing besproken functies beschikt, controleer je de specificaties of de handleiding van het toestel.
  • De beschikbare BIV-diensten hangen af van het model van het toestel en het land waar het zich bevindt.