Artikel-ID : 00079385 / Laatst gewijzigd : 09/11/2017

Hoe kunt u films bekijken die zijn opgeslagen op een computer of een externe harde schijf met de functie Direct Copy op een tv

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Films afspelen die zijn opgeslagen op een computer

Afbeelding

1. Sluit de camcorder aan op de computer en schrijf de films terug naar de camcorder met behulp van de PlayMemories Home-software.

OPMERKING: Alleen AVCHD, MP4 en XAVC S-films kunnen worden teruggeschreven.

2. Sluit de camcorder met een HDMI-kabel aan op uw tv.

Films afspelen die zijn opgeslagen op externe opnamemedia

Niet alle camcorders kunnen films schrijven naar een extern media-apparaat. Raadpleeg de specificaties of de gebruiksaanwijzing om te zien of uw camcorder over deze optie beschikt.

Afbeelding

1. Sluit de camcorder aan op het externe opnamemedium met de USB-kabel of USB-adapterkabel VMC-UAM1 (apart verkrijgbaar).

OPMERKING: Gebruik VMC-UAM2 (apart verkrijgbaar) als uw camcorder is uitgerust met multi-terminal.

2. Sluit de camcorder aan op de tv.
  3. Selecteer de optie Afspelen zonder kopiëren.

OPMERKINGEN:

• Voorzie de camcorder van stroom met behulp van de AC-adapter.
  • Sommige camcorders zijn niet compatibel met de functie Afspelen zonder kopiëren als ze zijn aangesloten op een externe harde schijf.
  • De HDR-GW-serie biedt geen ondersteuning voor Direct kopiëren, de functie kopiëren naar een extern opnamemedium.