Artikel-ID : 00079391 / Laatst gewijzigd : 11/01/2018

Kan ik beelden van opnamemedia zoals de externe harde schijven terugschrijven naar de camcorder?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Na het importeren van AVCHD-, MP4- en XAVC S-films die op externe opnamemedia zoals een externe harde schijf of op je computer zijn gekopieerd, kun je de films terugschrijven naar de camcorder met de PlayMemories Home-software.

Het is niet mogelijk om de films van de externe harde schijf direct terug te schrijven naar de camcorder via een USB-kabel. De computer- en PlayMemories Home-software moet worden gebruikt.