Artikel-ID : 00077141 / Laatst gewijzigd : 28/04/2017

Kan ik een video van de camcorder die op een externe harde schijf (HDD) is opgeslagen naar een dvd kopiëren?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als je de video rechtstreeks van een externe HDD naar een dvd kopieert, zul je de dvd niet kunnen afspelen in een dvd-speler. Gebruik de meegeleverde Picture Motion Browser (PMB) of PlayMemories Home (PMH) software om de video van de camcorder op een dvd te branden.