Artikel-ID : 00080884 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Ik kan Copy (Kopiëren) niet selecteren om in XAVC S opgenomen films te kopiëren van de camera naar een aangesloten extern media-apparaat zoals een externe harde schijf.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Je kunt in XAVC S opgenomen films niet direct kopiëren van de camcorder naar een extern media-apparaat zoals een externe harde schijf.

Importeer ze naar je computer met PlayMemories Home-software.