Artikel-ID : 00156827 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Hoe moet de Kinderbeveiliging worden ingesteld voor internetvideo?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande procedure om de instellingen voor Kinderbeveiliging te configureren:

1. Selecteer Internet Video Parental Control (Kinderbeveiliging internetvideo) bij Parental Control (Kinderbeveiliging).
  2. Druk op ENTER.
  3. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in met behulp van de pijltjestoets omhoog of omlaag of de cijfertoetsen.
  4. Selecteer OK.
  5. Druk op ENTER.
  6. Selecteer het beperkingsniveau.
  7. Druk op ENTER.

OPMERKING: Het eerste beperkingsniveau is No Restrictions (Geen beperkingen). U moet het wachtwoord van vier cijfers vooraf instellen.