Artikel-ID : 00142750 / Laatst gewijzigd : 22/02/2016

De afspeelkwaliteit zien tijdens het bekijken van internetvideo

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U kunt informatie over de afspeelkwaliteit en bitsnelheid van de download bekijken op het tv-scherm door op de knop DISPLAY of Image te drukken op de afstandsbediening van de tv, Blu-ray Disc-speler of 4K Ultra HD-mediaspeler.

OPMERKING: Afhankelijk van de internetvideobron kan het type informatie en de locatie waar deze wordt weergegeven, afwijken. De afspeelkwaliteit voor Netflix-video wordt bijvoorbeeld rechtsboven in het tv-scherm weergegeven. Internetvideobronnen, zoals YouTube, geven de downloadbitsnelheid linksonder in het tv-scherm weer.