Artikel-ID : 00118294 / Laatst gewijzigd : 11/10/2018

Worden USB-audioapparaten opgeladen terwijl ze op de autoradio zijn aangesloten?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

OPMERKING: Niet alle autoradio's hebben USB-functionaliteit. Raadpleeg de specificaties om te zien of met uw autoradio een USB-verbinding mogelijk is.

De autoradio laadt elke draagbare digitale muziekspeler op, mits de oplaadstroom voor de digitale muziekspeler minder is dan 1 A.

OPMERKING: Zelfs wanneer uw digitale muziekspeler een oplaadstroom heeft van minder dan 1 A, kan het voorkomen dat het apparaat niet wordt opgeladen of niet juist werkt door de volgende omstandigheden:

• Indien het uitzonderlijk warm is binnen het voertuig, als het apparaat in de zon heeft gelegen of aan vocht is blootgesteld.
  • De specificaties van het USB-apparaat zelf.