Artikel-ID : 00117596 / Laatst gewijzigd : 31/05/2019

Kan het USB-apparaat worden losgekoppeld van de autoradio terwijl muziek wordt afgespeeld?

BELANGRIJK: Niet alle autoradio's hebben USB-functionaliteit. Controleer de specificaties van uw Sony product om te zien of het over de USB-functie beschikt die hier wordt beschreven.

WAARSCHUWING: Gegevens kunnen verloren gaan. Wanneer een USB-apparaat tijdens het afspelen van de autoradio wordt losgekoppeld, kunnen de gegevens op het draagbare apparaat beschadigd raken.

Stop altijd eerst het afspelen of schakel over op een andere bron voordat u het USB-apparaat verwijdert.
    Schakel altijd eerst de hoofdeenheid (autoradio) uit en verwijder pas daarna de digitale muziekspeler. Het bericht Please do not cancel the connection (Verbreek de verbinding niet) wordt mogelijk weergegeven tijdens USB-verbinding. Dit hangt van de digitale muziekspeler af.

OPMERKING: Zet eerst de autoradio uit en koppel pas daarna het USB-apparaat los. Zo voorkomt u foutmeldingen.