Artikel-ID : 00149125 / Laatst gewijzigd : 02/06/2016

Nummers op een USB-apparaat op poort USB1 of USB2 van de autoradio kunnen niet worden afgespeeld.

Controleer het volgende als het lang duurt of onmogelijk is om nummers af te spelen op een USB-apparaat op poort USB1 of USB2 van de autoradio:

• Het kan even duren voordat het USB-apparaat door de autoradio wordt herkend nadat de bestandsvolgorde is bijgewerkt.
    • Ga er vanuit dat het herkennen van 2000 geluidsbestanden in 200 mappen op het USB-apparaat ongeveer 150 seconden duurt.
    • Het symbool * wordt weergegeven op het display zolang de bestandsstructuur van het aangesloten USB-apparaat door de autoradio wordt gelezen. Zolang het symbool * wordt weergegeven, kan een nummer of album (map) niet worden overgeslagen. Wacht tot het symbool * verdwijnt.
    • De autoradio begint de bestandsstructuur van het aangesloten USB-apparaat pas te lezen wanneer een bestand wordt afgespeeld.
    • Als een tweede USB-apparaat wordt aangesloten en wordt gelezen terwijl muziek op de autoradio wordt afgespeeld via poort USB1 of USB2, en als alle nummers in de huidige map worden afgespeeld, worden de nummers uit de volgende map pas afgespeeld nadat het lezen is voltooid.
    • Tijdens USB-weergave kunt u op de autoradio muziek afspelen of pauzeren, een vorig of volgend nummer kiezen en het volume regelen. Snel vooruit- of terugspoelen wordt niet ondersteund.
    • De autoradio ondersteunt geen willekeurige of continue weergave op poort USB1 en USB2.