Artikel-ID : 00149048 / Laatst gewijzigd : 03/10/2017

Sommige instellingen worden niet weergegeven wanneer u de poort USB1 of USB2 van de autoradio gebruikt.

De volgende informatie wordt mogelijk niet weergegeven wanneer u de poort USB1 of USB2 van de autoradio gebruikt:

• Playback time (Afspeeltijd)
      • Tijdens het afspelen van nummers via een Apple® iPhone® of een Apple iPod®
      • Sommige bestandsindelingen bevatten geen weergave-gegevens.
      • Voor AAC-bestanden worden alleen de AAC-bestanden ondersteund die door Apple iTunes® zijn gemaakt.
    • Samplingfrequenties en bitdiepte
      • Tijdens het afspelen van nummers via een Apple® iPhone® of een Apple iPod®.
      • Tijdens het afspelen van MP3-, AAC- of WMA-bestanden.