Artikel-ID : 00156063 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Bepaalde M4A-bestanden kunnen niet worden afgespeeld met de Hi-Res Audio Player-software

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de audio-indeling AAC is, ook al heeft het bestand de extensie .M4A, kan het muziekbestand niet worden afgespeeld omdat Hi-Res Audio Player de bestandsindeling AAC niet ondersteunt.

Een muziekbestand met de extensie .M4A wordt alleen ondersteund als de audio-indeling ALAC is.