Artikel-ID : 00156706 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Ervoor zorgen dat de bedieningsgeluiden van mijn computer niet worden afgespeeld via het apparaat

U kunt er als volgt voor zorgen dat de bedieningsgeluiden van uw computer niet worden afgespeeld via het apparaat.

Voor Windows

• Windows 10, Windows 8 / 8.1
    1. Ga met de muiscursor naar de linkerbenedenhoek van het scherm en klik met de rechtermuisknop op de knop van het Startmenu.
    2. Klik op Configuratiescherm in de weergegeven lijst.
    3. Selecteer Hardware en geluiden.
    4. Selecteer Systeemgeluiden wijzigen.
    5. Selecteer in het venster Geluid het tabblad Geluiden en stel de configuratie in op Geen geluiden.
    • Windows 7
    1. Selecteer Start.
    2. Selecteer Configuratiescherm.
    3. Selecteer Hardware en geluiden.
    4. Selecteer Systeemgeluiden wijzigen.
    5. Selecteer in het venster Geluid het tabblad Geluiden en stel de configuratie in op Geen geluiden.

Voor Mac (Mac OS X wordt als voorbeeld gebruikt)

1. Selecteer Start.
    2. Selecteer Configuratiescherm.
    3. Selecteer Hardware en geluiden.
    4. Selecteer Systeemgeluiden wijzigen.
    5. Selecteer in het venster Geluid het tabblad Geluiden en stel de configuratie in op Geen geluiden.