Artikel-ID : 00060418 / Laatst gewijzigd : 12/04/2017

De ventilator blijft draaien na de update naar Win 8.1

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Na de update naar Windows 8.1 is het mogelijk dat de ventilator erg snel blijft draaien.

Het probleem ontstaat als de update van het grafische stuurprogramma voor AMD (verkrijgbaar via VAIO Update of ondersteuningwebsite van VAIO) na de update naar Windows 8.1 niet is geïnstalleerd.

Om het probleem op te lossen, installeert u het op de ondersteuningswebsite verkrijgbare stuurprogramma voor AMD.