Artikel-ID : 00064549 / Laatst gewijzigd : 10/01/2014

Aanraakscherm reageert niet na update naar Windows 8.1

Het is mogelijk dat het aanraakscherm niet meer reageert na de update naar Windows 8.1. Om dit op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de jongste BIOS-update geïnstalleerd is.

1. Druk op de toets met het Windows-logo en typ "VAIO Care".
    2. Klik op het pictogram "VAIO Care (bureaublad)" in de zoekresultaten.
    3. Selecteer "Over uw VAIO".
    4. Selecteer "Systeeminformatie".
    5. Controleer of BIOS R0230DD (of hoger) geïnstalleerd is. Als dat niet zo is:
    6. Ga naar de downloadversie van deze website of voer VAIO Update op uw computer uit om de nieuwste BIOS-versie te installeren.