Artikel-ID : S700024376 / Laatst gewijzigd : 29/10/2012

Activeer Vaio Update

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Activeer Vaio Update

Geachte klant van Sony,

Blijf in contact met SONY om het beste uit uw VAIO-product te halen. Sony heeft VAIO Update voor u ontwikkeld en geïnstalleerd opdat u uw VAIO-computer optimaal zou kunnen gebruiken.

Via VAIO Update stellen wij updates voor voorgeïnstalleerde stuurprogramma's, hulpprogramma's en andere software van Sony voor. Met VAIO Update is uw VAIO altijd up-to-date. De nieuwste patches worden aangeboden of zelfs automatisch geïnstalleerd, zodat u er zelf niet aan hoeft te denken.

Wij verwachten tijdens de boeiende release van Windows 8 nog meer updates van verbeterde toepassingen en stuurprogramma's. Daarom raden wij aan dat u VAIO Update start en de instructies op het scherm volgt om deze functie te activeren.

Klik hier voor meer informatie over VAIO Update

Dank u voor uw keuze van Sony.