Artikel-ID : 00060366 / Laatst gewijzigd : 09/12/2013

De set-top-box start niet of geeft een leeg scherm als ze op de HDMI 1- of HDMI 4-ingang van 4K TV aangesloten is.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dit is het gevolg van een verkeerde verwerking van 4K HDMI EDID (Extended Display Identification Data) in de set-top-box.

U kunt het probleem oplossen door de HDMI2- of HDMI 3-ingang van de tv te gebruiken, de scart-verbinding te gebruiken of de ondersteuning van de leverancier van de set-top-box te raadplegen voor een oplossing.