Artikel-ID : 00060366 / Laatst gewijzigd : 09/12/2013

De set-top-box start niet of geeft een leeg scherm als ze op de HDMI 1- of HDMI 4-ingang van 4K TV aangesloten is.

Dit is het gevolg van een verkeerde verwerking van 4K HDMI EDID (Extended Display Identification Data) in de set-top-box.

U kunt het probleem oplossen door de HDMI2- of HDMI 3-ingang van de tv te gebruiken, de scart-verbinding te gebruiken of de ondersteuning van de leverancier van de set-top-box te raadplegen voor een oplossing.