Artikel-ID : 00165654 / Laatst gewijzigd : 19/05/2017Afdrukken

Ik kan geen Wi-Fi-verbinding maken met een camera die werkt met de afstandsbediening RM-LVR1

  Probeer de onderstaande procedure als u de Live View-afstandsbediening niet via Wi-Fi kunt verbinden met de camera.

  OPMERKING:

  • Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen als het lcd-scherm van de Live View-afstandsbediening het foutnummer weergeeft.
   Een fout wordt weergegeven op het lcd-scherm van de Live View-afstandsbediening.

  • U kunt de camera niet via Wi-Fi verbinden met de Live View-afstandsbediening als de camera en de Live View-afstandsbediening niet de meest recente softwareversie gebruiken. Werk de software bij naar de meest recente versie.

  1. Schakel de Live-View-afstandsbediening en de camera uit en schakel ze weer in. Breng vervolgens weer de verbinding met Wi-Fi tot stand vanaf het begin.

  2. Verwijder de batterij en de geheugenkaart uit de camera en plaats ze opnieuw. Maak vervolgens weer verbinding met Wi-Fi vanaf het begin.
   OPMERKING:

   • Als de met opnamen compatibele geheugenkaart niet in de verbonden camera is geplaatst, kunt u de camera mogelijk niet verbinden via Wi-Fi.

   • Controleer of de geheugenkaart correct is geplaatst.

  3. Volg de onderstaande procedure, reset de Live-View-afstandsbediening en breng vervolgens weer de verbinding met Wi-Fi tot stand vanaf het begin.
   OPMERKING: Na de reset moet u datum en tijd instellen.

    
   1. Schakel de Live View-afstandsbediening in en druk op de knop MENU boven aan de Live View-afstandsbediening.
   2. Selecteer Afbeelding en Afbeelding.
    Afbeelding
   3. Selecteer OK.
    Afbeelding
   4. De display verdwijnt en het scherm voor het instellen van datum en tijd wordt weergegeven. Stel de datum en tijd in.

  4. Reset de camera-instelling en breng vervolgens weer de verbinding met Wi-Fi tot stand vanaf het begin. Wanneer u de camera reset, worden alle instellingen, ook de datum en tijd, gereset. Beelden worden niet verwijderd.

   • Voor het resetten van de Action Cam, raadpleegt u de delen over instellen in de handleiding. Stel de datum en tijd in nadat u de instelling hebt gereset.
   • Voor het resetten van de DSC-QX-serie, gebruikt u een voorwerp met een smalle punt om op de RESET-knop van de camera te drukken.
    Deze camera heeft geen functie voor het instellen van datum en tijd. Wanneer de Live View-afstandsbediening en de camera zijn verbonden via Wi-Fi, is de klok van de camera ingesteld op dezelfde tijd als de Live View-afstandsbediening.

  5. Druk op de RESET-knop op de Live-View-afstandsbediening en breng vervolgens weer de verbinding met Wi-Fi tot stand vanaf het begin.

  6. Als er met geen van de bovenstaande bewerkingen verbetering optreedt, is er mogelijk een probleem met de Live-View-afstandsbediening of de camera.

   • Als de camera verbinding kan maken met de smartphone of tablet via Wi-Fi, is er mogelijk een probleem met de Live-View-afstandsbediening.
   • Als u meerdere compatibele camera's hebt, controleert u of de Live-View-afstandsbediening verbinding kan maken met andere camera's via Wi-Fi. Als er met geen enkele camera verbinding kan worden gemaakt, is er mogelijk een probleem met de Live-View-afstandsbediening.