Artikel-ID : 00085284 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Wat moet ik doen als tijdens een software-update via de USB-poort de melding "There is no update file" (Er is geen updatebestand) verschijnt?

Om deze foutmelding tijdens een software-update te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat de updatemap de naam UPDATE (volledig in hoofdletters) heeft en alle hieronder vermelde bestanden bevat.

• MSBXX-FW.BIN
    • MSBXX-FW.ID
    • MSBXX-FW_MB.BIN
    • MSBXX-FW_MB.ID

Nadat je hebt bevestigd dat alle bestanden in de map UPDATE aanwezig zijn, kun je de bestanden downloaden en overbrengen naar je USB-opslagmedium.