Artikel-ID : 00085352 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Wat moet ik doen als tijdens een update van de firmware het scherm "Update failed" (Update mislukt) verschijnt?

Wanneer de update van de firmware mislukt, verschijnt "Update failed" (Update mislukt) op het scherm van de tv. Bij sommige modellen kan ook "UP NG" op de display van het voorpaneel verschijnen.

Volg de onderstaande stappen als de fout zich voordoet of als het toestel vastloopt of stopt tijdens een update met de nieuwste systeemsoftware (firmware) met de functie Update via Internet.

1. Controleer of de Blu-ray Disc-speler een goede bedrade of draadloze netwerkverbinding heeft.
    2. Kies op het scherm Update failed (Update mislukt) OK om de updateprocedure opnieuw te proberen, of kies Cancel (Annuleren) om de update te stoppen.
    3. Als de update blijft mislukken, download je de software-update en bewaar je hem op een USB-apparaat.
    4. Annuleer het proces Update via Internet en ga verder met Update via USB Memory (Update via USB-geheugen).

OPMERKING:
      Als je de functie Update via USB Memory (Update via USB-geheugen) niet kunt selecteren, moet je het volgende nakijken:
    • Zorg dat het USB-apparaat correct op de Blu-ray Disc-speler is aangesloten
    • Zorg dat het USB-apparaat geformatteerd is voor de ondersteunde bestandssystemen (formaten) FAT32 of NTFS.
    • Zorg dat het USB-apparaat compatibel is met de Blu-ray Disc-speler.