Artikel-ID : 00123910 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Ik kan een update van de systeemsoftware, die gekopieerd is naar een USB-geheugenapparaat, niet installeren.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dit doet zich voor als het uitgepakte bestand dat op de website van Sony verkrijgbaar is, niet uitgepakt is naar een leeg USB-geheugenapparaat dat is geformatteerd in een FAT32-indeling.

Dit probleem doet zich ook voor als het USB-geheugenapparaat verkeerd is aangesloten of als het apparaat niet compatibel is met de Blu-ray Disc-speler.

OPMERKING: Voor meer informatie over het formatteren van uw USB-station naar een FAT32-standaard neemt u contact op met de fabrikant van het apparaat.