Artikel-ID : 00080290 / Laatst gewijzigd : 06/05/2014

Hoe laad ik een via MHL aangesloten mobiele telefoon terwijl de tv in stand-bymodus staat?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om je telefoon te laden terwijl de tv in stand-bymodus staat, stel je de instelling "MHL charging during standby" (MHL laden tijdens stand-by) als volgt in op on (aan):

1. Schakel de TV in.
  2. Druk op de afstandsbediening op de toets HOME.
  3. Selecteer  Settings (Instellingen).
  4. Selecteer External inputs   (Externe invoer).
  5. Stel  MHL charging during Power Off in op ON om je telefoon te laden terwijl de televisie in stand-by is.