Artikel-ID : 00108732 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

GPS-overlays toevoegen met Action Cam

Deze video laat u zien hoe u GPS-overlaygegevens kunt toevoegen.

OPMERKINGEN:

• Vanaf PlayMemories Home versie 3.1.20 kan de eenheid (km/h of mph) die wordt gebruikt voor snelheidsindicatie, worden gewijzigd in [Settings] (Instellingen) van de [Create Multi View]-tools (Meervoudige weergave creëren). Zorg ervoor dat u de software bijwerkt naar de nieuwste versie van PlayMemories Home.
    • De video is voorlopig alleen in het Engels beschikbaar. Hartelijk dank voor uw begrip.