Artikel-ID : 00081324 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

GPS-hulpgegevens importeren naar de camera

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U kunt GPS-hulpgegevens importeren met behulp van de software PlayMemories Home of Action Cam Movie Creator. Voor het importeren van de gegevens verbindt u de camera met een computer die is verbonden met internet. Het updatebevestigingsbericht van de GPS-hulpgegevens wordt weergegeven en de GPS-hulpgegevens worden automatisch bijgewerkt. Als de update niet automatisch wordt gestart, installeert u de software en volgt u de procedure hieronder.

BELANGRIJK:

• De GPS-hulpgegevens zijn slechts geldig gedurende ongeveer 30 dagen, waarna de gegevens mogelijk opnieuw moeten worden geïmporteerd.
  • De huidige versie van PlayMemories Home wordt ondersteund door computers met Mac OS X (10.7 of hoger) en kan online worden gedownload.

Met behulp van de software PlayMemories Home

1. Zet de computer aan.
  2. Zet de camera aan.
  3. Sluit de camera met de meegeleverde USB-kabel aan op de computer.
  4. Start de software PlayMemories Home.
  5. Klik in het venster PlayMemories Home op Tools (Extra).
  6. Klik in het menu Tools (Extra) op GPS Support Tool (GPS-hulptool).
  7. Klik in het venster GPS Support Tool (GPS-hulptool) onder Select a target to update (Selecteer een doel om bij te werken) op het station Removable Disk (Verwisselbare schijf) dat de camera vertegenwoordigt.
  8. Klik op de knop Update Now (Nu updaten).

Met behulp van de Action Cam Movie Creator

1. Zet de computer aan.
  2. Zet de camera aan.
  3. Sluit de camera met de meegeleverde USB-kabel aan op de computer.
  4. Open de Action Cam Movie Creator.
  5. Klik in het venster Action Cam Movie Creator op Camera setting (Camera-instelling).
  6. Klik in het venster Camera setting (Camera-instelling) op GPS Support Tool (GPS-hulptool).
  7. Klik in het venster GPS Support Tool (GPS-hulptool) op de knop Nu updaten.