Artikel-ID : 00059121 / Laatst gewijzigd : 03/08/2017

Wat zijn GPS-hulpgegevens?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

GPS-hulpgegevens geven informatie over de locatie van de GPS-satellieten. Door deze informatie met de PlayMemories Home-software of Action Cam Movie Creator naar uw camera te schrijven kan het GPS-signaal sneller door uw camera worden gevonden en vergrendeld.

OPMERKING: Voor HDR-AZ1VR/VB/VW zit de GPS-functie op de meegeleverde Live View-afstandsbediening en niet op de camera zelf. Het GPS-signaal wordt op het lcd-scherm van de afstandsbediening weergegeven.

Als de camera via een actieve internetverbinding met uw computer wordt verbonden, worden met behulp van de PlayMemories Home-software of de Action Cam Movie Creator de GPS-hulpgegevens automatisch naar de camera overgedragen.