Artikel-ID : 00158464 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Het aangesloten USB-apparaat laadt niet op als het op de draagbare Bluetooth-luidspreker is aangesloten

Controleer het volgende als het USB-apparaat, zoals een smartphone, dat op de Bluetooth-luidspreker is aangesloten, niet oplaadt:

BELANGRIJK: Elk van deze stappen biedt een mogelijke oplossing voor dit probleem. Controleer na elke stap of het aangesloten USB-apparaat oplaadt.

1. Controleer of het USB-apparaat correct is aangesloten op de USB-A-poort USB-poort Avan de Bluetooth-luidspreker.

OPMERKINGEN:
      • Het USB-apparaat laadt niet op als het is aangesloten op de USB-B-poort USB-poort B van de Bluetooth-luidspreker.
      • Niet alle luidsprekers hebben een USB-A-of USB-B-poort. Voor meer informatie over de poort waarmee u een USB-apparaat kunt opladen, raadpleegt u de handleiding van het product.

2. U kunt ook een niet ondersteund USB-apparaat aansluiten. Controleer of het USB-apparaat compatibel is met de Bluetooth-luidspreker.

OPMERKING: Aanbevolen wordt om het USB-apparaat op te laden terwijl de luidspreker met een netadapter is aangesloten op een stopcontact. Als de netadapter niet is aangesloten, laadt het USB-apparaat wellicht niet op.