Artikel-ID : 00085212 / Laatst gewijzigd : 11/06/2014

Kan deze Blu-ray Disc-speler via een draadloze Wi-Fi verbinding maken met het internet?

Ja, deze Blu-ray Disc-speler kan draadloos verbinding maken met een netwerk.

Selecteer [Network Settings] (Netwerkinstellingen) in het menu [Setup] (Instellingen) en selecteer [Internet Settings] (Internetinstellingen). Kies vervolgens [Wireless Setup (built-in)] (Instelling (ingebouwde) draadloze verbinding) om draadloos verbinding te maken met het netwerk.