Artikel-ID : 00104448 / Laatst gewijzigd : 22/01/2015

Waarom werkt verbinding maken met één aanraking (NFC) niet?

Kijk of de NFC-functie op de smartphone is ingeschakeld. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de smartphone voor meer informatie.
    Het scherm van de smartphone moet ontgrendeld zijn. Als de smartphone in een hoes of skin zit, dient u deze te verwijderen.

De NFC-gevoeligheid is mogelijk te zwak om met één aanraking verbinding te maken. Houd het gedeelte met het N-teken van de hoofdeenheid tegen het gedeelte met het N-teken van de smartphone zonder te bewegen.
    OPMERKING: Afhankelijk van de smartphone kan een verbinding met één aanraking onmogelijk zijn terwijl de smartphone wordt geladen. Laad de telefoon eerst op en maak pas daarna verbinding met één aanraking.

Voor een smartphone waarop Android OS 4.0 of lager is geïnstalleerd, downloadt u de app 'NFC Easy Connect'. Deze app is beschikbaar via Google Play.
    OPMERKING: De app is in bepaalde landen/regio's mogelijk niet beschikbaar als download.

Gebeurt er niets wanneer u het audio-apparaat aanraakt met uw smartphone, probeer dan de Bluetooth-verbinding handmatig tot stand te brengen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van het audio-apparaat voor meer informatie over handmatig verbinding maken via Bluetooth.