Artikel-ID : 00117204 / Laatst gewijzigd : 02/06/2019

Inhoud van de smartphone kan niet worden afgespeeld wanneer verbinding wordt gemaakt met MTP (Media Transfer Protocol).

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Maak verbinding met uw smartphone via de instelling MSC (Mass Storage Class) als dat wordt ondersteund en probeer opnieuw inhoud van de smartphone af te spelen.

OPMERKING: Wanneer een MSC-verbinding wordt gebruikt, kunnen audiobestanden mogelijk niet worden afgespeeld. Dit hangt af van de bestandsindeling.

Als de naam van de map of het bestand te lang is, kan het even duren voordat het afspelen begint. Gebruik een korte naam, die alleen letters van het alfabet en cijfers bevat.