Artikel-ID : 00124700 / Laatst gewijzigd : 18/12/2018

De BRAVIA kan geen foto's, muziekbestanden of video's afspelen die op mijn thuisnetwerkserver zijn opgeslagen.

Films, video's, afbeeldingen of audiobestanden vanaf uw thuisnetwerkserver met een niet-ondersteunde codec kunnen niet worden afgespeeld op uw Android TV. Voor meer informatie over de ondersteunde codecs raadpleegt u de Helpgids .

Om films, video's, afbeeldingen of audiobestanden af te spelen die op uw thuisnetwerkserver zijn opgeslagen, moet een verbinding tot stand worden gebracht tussen de Android TV en de server. Volg de onderstaande stappen om de netwerkinstellingen aan te passen.

• Configuratie voor de BRAVIA-TV:
      1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Netwerk in de categorie NETWORK&ACCESSORIES (Netwerk en accessoires).
      4. Selecteer Thuisnetwerk instellen.
      5. Selecteer Serverdiagnose.
      6. Selecteer Ja.
    • Configuratie voor de server:
      Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw serverapparatuur om deze op het thuisnetwerk aan te sluiten.

Als een proxy is ingesteld, kan de inhoud van het thuisnetwerk niet worden afgespeeld. Doorloop de onderstaande stappen om de proxy-instellingen uit te schakelen.

• Voor Android OS5(L) en OS6(M):
      1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Netwerk in de categorie NETWORK&ACCESSORIES (Netwerk en accessoires).
      4. Selecteer Instellen netwerk.
      5. Selecteer Expert.
        • Als u een bekabelde LAN gebruikt:
          Selecteer Bekabelde LAN.
        • Als u een draadloze LAN gebruikt:
          Selecteer Wi-Fi en selecteer SSID.
      6. Selecteer Advanced options (Geavanceerde opties).
      7. Selecteer Proxy settings (Proxy-instellingen).
      8. Selecteer GEEN.

• Voor Android OS7(N):
      1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Netwerk in de categorie NETWORK&ACCESSORIES (Netwerk en accessoires).
      4. Selecteer Instellen netwerk.
      5. Selecteer Expert.
        • Als u een bekabelde LAN gebruikt:
          Selecteer Bekabelde LAN.
        • Als u een draadloze LAN gebruikt:
          Selecteer SSID in Available networks (Beschikbare netwerken).
      6. Selecteer Proxy settings (Proxy-instellingen).
      7. Selecteer GEEN.