Artikel-ID : 00136952 / Laatst gewijzigd : 19/05/2017

Ik kan de internetbrowserapp niet vinden op de Sony Android-tv

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Op de Sony Android-tv wordt vooraf geen internetbrowserapp geïnstalleerd. U kunt echter de Opera-browser gebruiken wanneer de software van uw tv is bijgewerkt naar versie PKG 2.287 of later.

In de volgende artikelen wordt uitgelegd hoe u uw model of systeemversie controleert en hoe u een software-update uitvoert.