Artikel-ID : 00122549 / Laatst gewijzigd : 25/05/2022Afdrukken

Hoe maak ik een draadloze multi-roomgroep van audioapparaten met Music Center (SongPal)?

  U kunt de draadloze multi-roomfunctie van de Music Center-app (SongPal) gebruiken om groepen te maken van compatibele draadloze luidsprekers van Sony en andere audioapparaten. Zo kunt u in meerdere ruimten tegelijk van uw muziek en andere audio-inhoud genieten. U kunt ervoor kiezen om dezelfde inhoud afspelen op een groep luidsprekers of u kunt verschillende groepen luidsprekers maken en andere inhoud afspelen op elke groep.

  BELANGRIJK:

  • Controleer compatibele apparaten.
  • Controleer of er eventueel updates beschikbaar zijn voor de Music Center-app (SongPal) en uw audioapparaten voordat u probeert de multi-roomfunctie te gebruiken.
  • Als u de multi-roomfunctie met uw audioapparaten wilt gebruiken, moeten ze via Wi-Fi verbonden zijn met hetzelfde draadloze netwerk als uw smartphone of tablet. Draadloze multi-room wordt niet ondersteund wanneer Bluetooth wordt gebruikt

   

  Multi-roomlogo

   

  U moet minstens één groep audioapparaten maken als u de draadloze multi-roomfunctie van de Music Center-app (SongPal) wilt gebruiken. Vervolgens kunt u dezelfde audio-inhoud tegelijk afspelen op elke luidspreker in uw groep(en).

  Een draadloze multi-roomgroep van audioapparaten maken is heel eenvoudig: zorg ervoor dat de apparaten die u wilt gebruiken voor de groep zijn aangesloten op hetzelfde netwerk als uw mobiele apparaat met de Music Center-app (SongPal) en volg deze eenvoudige stappen:

  1. Kies een luidspreker.

   Afbeelding


  2. Tik op Group with other speakers (Groeperen met andere luidsprekers).

   Afbeelding  3. Tik op Wireless Multi-room (Draadloze multi-room).

   Wireless Multi-room


  4. Vink de apparaten aan die u wilt toevoegen aan de groep.

   Apparaat toevoegen


  5. Kies OK om te bevestigen en geef de groep een naam.

   Groep maken


  6. De groep is gemaakt.

   Groep

    

  Als u later audioapparaten wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw groep, selecteert u Edit Group (Groep bewerken) en vinkt u de apparaten die u wilt toevoegen of verwijderen, aan of uit.

  Het enige wat u nog hoeft te doen, is een bron voor muziek/audio-inhoud kiezen en ervan te genieten op uw nieuwe multi-roomgroep.