Artikel-ID : 00154922 / Laatst gewijzigd : 30/10/2018

De verbinding kan niet worden overgeschakeld naar een ander audioapparaat bij gebruik van een mobiel Apple-apparaat met de Music Center-app (SongPal).

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK:

• Controleer of uw audioapparaat verbinding kan maken met Music Center (SongPal). Bekijk de onderstaande website voor meer informatie over compatibele apparaten.
    http://vssupport.sony.net/en_ww/device.html
  • Om de optie Music Center (SongPal) met uw audioapparaten te kunnen gebruiken, moeten ze zijn bijgewerkt naar de meest recente firmware. Controleer of er eventueel updates zijn, voordat u probeert Music Center (SongPal) te gebruiken.

Kijk hieronder om te zien hoe u de verbinding van uw iOS-apparaat (iPhone, iPad, iTouch) kunt overschakelen naar een ander audioapparaat.
    1. Tik op Settings (Instellingen) op uw Apple-apparaat.
    2. Tik op Bluetooth, stel Bluetooth in op OFF (Uit) en ontkoppel alle apparaten.

BT_OFF
      OPMERKING: Door Bluetooth in te stellen op OFF (Uit), kunt u al uw apparaten tegelijkertijd ontkoppelen. Voor een stabiele verbinding ontkoppelt u alle Bluetooth-apparaten die u niet met Music Center gaat gebruiken.
    3. Stel Bluetooth in op ON (Aan) en tik op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

BT_ON
    4. Open de Music Center-app (SongPal).
      U zult het via Bluetooth gekoppelde audioapparaat op het scherm van uw Music Center (SongPal) zien.

Music Center-app