Artikel-ID : 00154194 / Laatst gewijzigd : 21/08/2017

Hoe kan ik controleren welke versie van Music Center (SongPal) ik momenteel gebruik?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om te controleren welke versie van Music Center (SongPal) u momenteel gebruikt, doorloopt u de onderstaande procedure:

1. Tik in het scherm Speaker & Group (Luidsprekers en groepen) op het vervolgkeuzemenu-icoontje rechtsboven in het scherm

Image
  2. Selecteer About (Over)

Image
  3. Uw huidige versie wordt vervolgens weergegeven als het eerste menu-item

Image