Artikel-ID : 00141033 / Laatst gewijzigd : 02/10/2017

Kan een emoticon (smiley) worden gebruikt als apparaatnaam voor de Android TV van Sony?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ja, emoticons kunnen worden gebruikt als apparaatnaam voor uw tv.

OPMERKING: Er kunnen alleen emoticons worden gebruikt die worden ondersteund door de Android TV van Sony.
Gebruik de app Video & TV SideView, de afstandsbediening of een andere mobiele toepassing om emoticons in te voeren bij de instellingen van uw tv.

Volg de onderstaande stappen om de apparaatnaam van uw tv te wijzigen:

Voor modellen uit 2017
OPMERKING: U kunt geen pictogrammen invoeren op het softwaretoetsenbord van de tv.

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer About (Over) in de categorie TV.
  4. Selecteer Device Name (Apparaatnaam).
  5. Selecteer CHANGE (WIJZIGEN).
  6. Selecteer +Enter Customised Name...(Aangepaste naam invoeren).

Voor modellen uit 2015 en 2016

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer About (Over) in de categorie TV.
  4. Selecteer Device Name (Apparaatnaam).