Artikel-ID : 00165940 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Waarom wordt het beeld wazig tijdens Screen mirroring?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het beeld op de tv is misschien niet helemaal helder, afhankelijk van de uitvoerresolutie van het Screen mirroring-apparaat en de resolutie van het afgespeelde bestand.

Voor het beste beeld controleert u de uitvoerresolutie van het Screen mirroring-apparaat (1080) en van het afgespeelde bestand. Probeer de BRAVIA en het Screen mirroring-apparaat via een MHL (Mobile High-Definition Link) HDMI-kabel aan te sluiten.

Hieronder ziet u een foto van een MHL HDMI-kabel. We raden u aan een MHL 3.0-kabel van Sony te gebruiken, productnummer DLCMC30.SYH

MHL-kabel