Artikel-ID : 00155040 / Laatst gewijzigd : 08/02/2019Afdrukken

Het beeld is vervormd of beeld en geluid lopen niet synchroon tijdens het gebruik van de functie Screen mirroring

  Aan de hand van de volgende suggesties kunt u de oorzaak bepalen van het vervormde beeld of het synchronisatieprobleem met beeld en geluid wanneer u de functie Screen mirroring van uw tv gebruikt.

  • De functie Screen mirroring gebruikt het frequentiesignaal van 2,4 GHz voor de draadloze aansluiting. Omdat deze frequentie onderhevig is aan veel interferentie en lawaaierige omgevingen, kunnen er soms pakketconflicten optreden. Ondanks de ruisonderdrukkingsmaatregelen die we hebben getroffen om de beeldkwaliteit te verbeteren, kan de tv-software niet garanderen dat er tijdens de overdracht geen pakketverlies optreedt.
  • Draadloze apparaten, zoals routers, draadloze telefoons, draadloze tv-ontvangers, radio's, draadloze camera's, Bluetooth-apparaten of magnetrons, zenden sterke radiogolven uit die de prestaties van Screen mirroring kunnen verstoren.
   We adviseren u om deze draadloze apparaten ver van de tv en mobiele telefoon te plaatsen wanneer u Screen mirroring gebruikt.
  • Probeer een andere mobiele telefoon of start het apparaat opnieuw op als de verbinding wordt verbroken of als u niet tevreden bent met de verbinding.